20.000 Ft vásárlás felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

FENNTARTHATÓSÁG

fenntarthatóság

A Nini's PET CARE márkát azért hoztunk létre, hogy a kutyáink boldogan élhessenek velünk egy tisztább bolygón. 

De mit jelent mindez?

 Enyhíteni szeretnénk a bolygónkat sújtó műanyagfelhasználás okozta terhelést. Ezért egyszerűen újragondoltuk a csomagolást és a mögötte lévő rendszert, hogy jobb legyen a környezetünknek és természetesebb legyen a kutyáink számára! 

 Minden általunk megalkotott termékkel arra törekszünk, hogy a kutyák jól érezzék magukat a bőrükben és szőrükben, frusztráló bőrproblémáktól és betegségektől mentesen. 

Ha tőlünk vásárolsz bármilyen terméket, annak csomagolását természetünk megóvása érdekében kérjük, hogy küldd vissza nekünk és mi jóváírjuk azt pontok formájában a profilodban. 

Ez az apró változtatás a szokásainkon óriási segítség a környezetünknek!

 TÖRŐDÜNK A KÖRNYEZETÜNKKEL, TÖRŐDÜNK A BOLYGÓNKKAL. TÖRŐDJÜNK EGYÜTT! 

Azon dolgozunk, hogy újradefiniáljuk a kutyaszépségipart azzal, hogy stílusossá, egyszerűvé és megfizethetővé tesszük a fenntarthatóságot. 

Felelős márkaként lépéseket kell tennünk annak érdekében, hogy csökkentsük a műanyag hulladék mennyiségét, minimalizáljuk a környezeti terhelést.

Tisztában vagyunk azzal, hogy környezetbarát életet élni nem mindig egyszerű. Ezt a saját bőrünkön is tapasztaljuk. De, mi optimisták vagyunk. Azért dolgozunk, hogy segítsünk neked is elindulni és tovább haladni a helyes úton.

Lépj be Te is a Nini's PET CARE világába és tisztítsuk meg együtt a bolygókat!