20.000 Ft vásárlás felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

TÖRŐDJÜNK EGYÜTT

 TÖRŐDÜNK A KÖRNYEZETÜNKKEL, TÖRŐDÜNK A BOLYGÓNKKAL. TÖRŐDJÜNK EGYÜTT! 

Azon dolgozunk, hogy újradefiniáljuk a kutyaszépségipart azzal, hogy stílusossá, természetessé és fenntarthatóvá tesszük azt. 

Felelős márkaként lépéseket kell tennünk annak érdekében, hogy csökkentsük a műanyag hulladék mennyiségét és minimalizáljuk a környezeti terhelést. Elkötelezettek vagyunk a környezetünk megóvása iránt, így folyamatosan környezettudatos megoldásokra törekszünk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy környezetbarát életet élni nem mindig egyszerű és nem is olcsó. Ezt a saját bőrünkön is tapasztaljuk. De, mi optimisták vagyunk. Azért dolgozunk, hogy segítsünk neked is elindulni és tovább haladni a helyes úton.

ŐSZINTÉK VAGYUNK VELED

Nem állítjuk azt, hogy 100%-ban hulladékmentesek vagyunk, mert nem vagyunk azok. Még! A gyakorlatilag sok-sok éven át felhasználható alumínium palackunkhoz műanyag pumpákat használunk, valamint az utántöltőink is műanyag palackba vannak csomagolva. Igen, műanyagok, de ami a lényeg, hogy ezek mind újrahasznosíthatók. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy újra és újra felhasználjuk őket, és szeretnénk, ha Te is csatlakoznál ehhez a körforgáshoz. Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél tudatosabb csomagolási megoldásokat fejlesszünk és szerezzünk be.

SZÁMUNKRA FONTOS A SZÉP ÍZLÉS

Nálunk a szép ízlés, a dizájn és a fenntarthatóság szinkronban működik. Trendi, stílusos és újratölthető kutya szépségápolási termékeket állítunk elő, miközben tiszteletben tartjuk bolygónk igényeit. 

A FENNTARTHATÓSÁG A MI FELELŐSSÉGÜNK

A fenntarthatóság mindannyiunk felelőssége. Ebből előbb-utóbb mindenkinek ki kell vennie a részét. A Nini’s PET CARE márkával mi is ehhez szeretnénk hozzájárulni. Csomagolási hulladékainkért felelősséggel tartozunk, ahol csak lehetséges újrafelhasználjuk, újratöltjük és újrahasznosítjuk azokat. Ezt velünk Te is megteheted. Törődj és tölts újra. Törődjünk együtt!

TUDJUK MI A DOLGUNK

Szeretnénk, ha Te és a kutyusod is annyira szeretné termékeinket, mint mi magunk. Ezért biztosítjuk, hogy csapatunk teljes mértékben képzett kollégákból áll, akik szenvedélyesek és elhivatottak a fenntarthatóság terén is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy naprakészek legyünk a globális, fenntartható fejlődéssel kapcsolatban és beépítsünk azokat a mindennapjainkba. Csak így hozhatjuk meg a legjobb döntéseket a bolygónk és a Te családod érdekében.

AZ ALAPANYAGOK IGENIS SZÁMÍTANAK

Nálunk a belső éppúgy számít, mint a külső. Az alapanyagainkat megbízható és ellenőrzött forrásból szerezzük be. Minden alapanyagunk hipoallergén és vegán. Termékeink natúrkozmetikumok. Biztonsággal használhatod bármilyen bundára, szőrre, bőrre, kölyökkortól egészen a szenior korig.

EZ MÉG CSAK A KEZDET

Folyamatosan azon gondolkozunk és dolgozunk, hogy hogyan tudjuk könnyebbé tenni az ember által kreált környezeti terheléseket. Hisszük, hogy még nem késő…de nincs vesztegetni való időnk, még sok a tennivaló. Csatlakozz Te is hozzánk!