20.000 Ft vásárlás felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

FLAKONVISSZAVÁLTÁS

HOGY MŰKÖDIK A FLAKONVISSZAVÁLTÁS?

Mi minden flakont visszavárunk! 1 flakon = 100 pont = 100 Ft (1 pont = 1 Ft)

Küldd vissza nekünk az üres flakonokat és szerezz levásárolható pontokat. Ha tőlünk vásárolsz bármilyen kutyasampon terméket, annak csomagolását - akár 500 ml-es, 1000ml-es vagy 3000ml-es - természetünk megóvása érdekében kérjük, hogy küldd vissza nekünk és mi jóváírjuk a pontokat a profilodban. Minden méretű flakon után egységesen 100 pontot írunk jóvá.

Rendeléskor GLS futárral van módod visszaküldeni bármelyik flakont, akár többet is egyszerre. 

1. lépés Rendeléskor válaszd a GLS házhozszállítási módot és megjegyzésben írd be, hogy CSERECSOMAG. Így mi a csomagodba bekészítjük majd az üres futártasakot, amelybe becsomagolva rögtön oda is tudod adni a futárnak az üres flakont, de akár többet is.

Fontos, hogy a futár csak abban az esetben tudja odaadni az új csomagot, ha átadod neki az üres flakonokat becsomagolva, így kérlek az majd mindenképpen legyen nálad, készülj vele elő, hogy a csomagodban található futártasakba beletehesd.

2. lépés Készítsd össze a visszaküldendő flakont – akár többet is -, hogy ha megérkezik az új csomagod, ez már kéznél legyen.

3. lépés Várd a futár jelentkezését és ha átadta a csomagot, vedd ki belőle a futártasakot, tedd bele az üres palackot és add vissza azt a futárnak, hogy elhozhassa nekünk. 

Kérjük, hogy csak kupakkal zárt flakonokat csomagolj be. 

MIÉRT KÜLDD VISSZA A FLAKONOKAT?

 Mi tudjuk, hogy Te is környezettudatos vagy, felelősen gondolkozol és szeretnénk ezt megköszönni neked, így minden visszaküldött flakon után egységesen 100 pontot írunk jóvá az egyenlegeden, melyet 90 napon belül be tudsz váltani a következő vásárláskor, bármelyik termékre.

 Neked ez semmibe nem kerül, annyit kell csak tenned, hogy a megrendelésednél a GLS házhozszállítási módot választod, megjegyzésben megírod nekünk, hogy flakont is szeretnél visszaváltani és kupakkal lezárva beleteszed azt a „futártasakba”, amit majd a megrendelt csomagodban találsz.

1 flakon = 100 pont = 100 Ft (1 pont = 1 Ft)

Ilyen egyszerű. Kis lépés ez nekünk, de nagy lépés a Bolygónknak!

 Köszönjük!