20.000 Ft vásárlás felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Növényi keratin és kollagén

NÖVÉNYI KERATIN

A keratin egy elképesztően sokoldalú természetes protein, amely egyben a bőr, a szőr/haj és a köröm fő komponense is.

A növényi keratin egy búzából kinyert, a hajban jelenlévő aminosavakból álló mikroproteines anyag. A haj- és szőrápolásban elismert hatóanyag, azonnal észlelhető erősítő és védő hatással. A bőr számára egy ápoló tényező, gyulladásgátló és nedvességszabályozó tulajdonsággal. 

 Regeneráló

A keratin segít regenerálni a szőr természetes szerkezetét és rugalmasságot ad. A mikroproteikus hatóanyagok mélyen hatolnak a hajszálakba, ez egy elengedhetetlen feltétele annak, hogy a hajat belülről javítsák, erősítsék és védjék. A tulajdonságai hatékonysági vizsgálatokon alapulnak.

 Hidratáló

A keratin gyors hidratáló, nedvességpótló hatású. Segítheti a szőr regenerálódását. A szőr sima és jól kezelhető lesz.

 Erősítő

A hajápolásban elismert hatóanyag, azonnal észlelhető erősítő és védő hatással. A bőr számára egy ápoló tényező, gyulladásgátló és nedvességszabályozó tulajdonsággal. 

 Nyugtató

A növényi keratin gyulladásgátló hatása révén, segítheti a bőr egészségének megőrzését. 

NÖVÉNYI KOLLAGÉN

A kollagén alkotja a kötőanyagok alapját, ellenálló képességet és védelmet nyújt a bőrnek.

A növényi kollagén alapanyaga az (ausztráliai) akácia levele és gyümölcse, de előállítják búzacsírából és bambuszból is. Ez a kozmetikai hatóanyag glikoproteinekből áll, melyet nem génmanipulált élesztőből vonnak ki, fehérjével és oligoszaharidokkal, keverékben. Leginkább a száraz bőrnek és szőrnek nyújt kiváló ápolást.

 Rugalmasság

Erőt és rugalmasságot biztosít a bőr és a szőr számára egyaránt. A kollagén képes a bőr felszínén kialakítani egy finom, hajlékony réteget, mely nem zárja el a pórusokat és segít megtartani a bőr víztartalmát, egyúttal rugalmasságot kölcsönözve annak.

 Erősítő

Beépül a szőrszálakba és erősíti azokat, valamint táplálja és hidratálja a bőrt. A hajszálakon kialakít egy réteget, mely erősíti a kutikulát, védelmet nyújt a hajnak és egyidejűleg dúsító, erősítő hatást is kifejt.

 Hidratáló

Erőteljesen hidratáló hatású és csökkentheti a vízveszteséget is.

 Bőrvédő

A bőrben természetes módon előforduló kollagénnel hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Minden típusú bőr csillapítására, védelmére ideális hatóanyag.

 Regeneráló

Az egészséges bőr és szőr megőrzéséhez feltétlenül szükséges a kollagén. Pótlásával javul a bőr és a szőr állapota.