20.000 Ft vásárlás felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Daiki és Miyana gazdija
2023.08.07
OMG! Amint megszagolod ezt a szuper krém karamellás illatú sampont, azonnal és örökre elválaszthatatlanok lesztek! Nekem ez a kedvencem az összes közül, pedig a valóságban nem szeretem a karamell illatát, de ez mindent visz!
Fürdés közben is kellemes illatot áraszt, ami pedig számomra a legfontosabb: nincs ázott kutya szag! Más termékeknél mindig éreztem, de ennél még sosem.
Szívből ajánlom.
Biró Panna
2023.08.07
Az illata csodálatos, ápolja a szőrt és a bőrt, nem vált ki allergiás reakciókat! Mi imádjuk!
Vivien
2023.03.27
Nem gondoltam volna, hogy egy kutya samponnak lehet ennyire jó illata. Nálunk tartós is, az illatától se fél sőt szeretné megenni Ninis Petcarenek köszönhetően játék a fürdés🥰
Lengyel Klaudia
2023.03.25
Az örökflakon szüper bevált, teljesen más érzés ezt megfogni, mint a műanyag flakonokat, ad egy extra prémium érzést.

A sampon remekül tisztít és még az érzékeny baba bőrnél sem jelentett gondot a használata. A leírás teljes mértékben megfelel a valóságnak, arra számítani kell, hogy nincs erős habzás, de ez nem gátolja meg abban hogy szürke mocskos bundát patyolat fehérré változtassa.

Ennek az illata lett az én személyes kedvencem, igazán édes, és egyből eszembe juttatja az égetett cukrot amit gyerekként úgy imádtam ropogtatni
Niki
2022.09.01
Nagyon finom illata van és a kiskutyám is imádja, mi minden nap ezzel mossuk a séták után a tappancsokat is. Pihe-puha utána a szőre és nem irritálja a bőrét sem. Csak ajánlani tudom! Köszönjük szépen!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza