20.000 Ft vásárlás felett INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Varga Melinda
2024.03.29
Gerinc műtét után fürdettem meg a vizslám, másfél hónappal, mert az egyelőre még ivaros kan kicsi, szerelmes volt belé. Imádom az illatát mintha epres sajttortát szagolnék.
Sajnálom hogy nem csináltam előtte fotót, de sokkal tisztább és ragyogóbb a kutyám szőre. A heg fölött óvatosan de jól meg mostam, és csodák csodájára egy hét elteltével dúsabb a szőr ott is. Egyre több szőr takarja a heget, volt egy felfekvés a popójánál ami begyógyult, de lassan növekedik a szőr, tiszta és ragyogó a bőr környéke. Végre egy termék amitől tényleg tisztának látszik a vizslám szőre. A spitzemen még nem próbáltam.
Csatlós Sándor
2023.10.08
Hosszú-és fehérszőrű kutyám van .Elvileg "keverék", de szerintem a legszebb az összes közül. Különösen, mióta ezzel a kellemes ,friss illatú samponnal fürdetjük. Nem nagyon habzik, de én pont ezt szeretem .Könnyen kimosható, de alaposan tisztít. Sokkal jobb kifésülni a kutya szőrét fürdetés után .Olyan ,mintha be lenne hajbalzsamozva :)
Daiki és Miyana gazdija
2023.08.07
Azt hittem, hogy az epres lesz a kedvenc illatom, de a karamell lett. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az epres bármivel is rosszabb. Legszívesebben a saját hajam is ezzel mosnám, mert nagyon kellemes illata van. Főleg télen tudnám értékelni, amikor a nyár még távoli, de vágyakozom rá.
Pont megfelelően habzik és nincs ázott kutya illat. Mindenképp ajánlom.
Imola
2023.02.08
Imádjuk, igaz mi saját hajra használjuk. Nagyon jól tisztít és sokáig érezni a finom illatot. Ez vonatkozik az epres és a karamellás samponra is.
Kriszti
2022.10.04
Kipróbáltuk a karamella illatú és tengeri szellő sampont is,de most ezt az eprest használjuk.Nem is tudom eldönteni,melyik tetszik legjobban...Nekünk fehér szőrű kiskutyánk van,gyakran szükséges fürdetni.Lakásban tartjuk,ezért legalább a mancsmosás mindennapos dolog nálunk.Bármilyen szennyeződés könnyedén eltávolíthatő,hamar kiöblíthető és jól tisztít a sampon.Hosszasan érzem az eper illatot és szép puha lett a kutyus szőre.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza